2011. február 3., csütörtök

Valentin-napi különkiadás 1: Merész szerelmes / Valentine's Day Special 1: Dare to Wear


Lehet szeretni, lehet utálni, de nyakunkon a Valentin-nap! Ha számotokra ez is csak egy a 365-ből, egy sminket akkor is megér! Több ötletem is volt a témát illetően; az első egy kicsit bájos, kicsit merész, de mindenképp alkalomhoz illő "vadromantikus" bulismink. Pompás lehet olyan lányoknak, akik alapjáraton is erősebb szemsminket viselnek, akik V-napi partira hivatalosak, illetve, akik magasról tesznek a Valentin-napra, csak egyszerűen szeretik a stílszerű dolgokat. :)

Bálint-nap még olyan másfél hétre van tőlünk, de addig még kétféle kivitelezést szeretnék közzétenni, így lesz időtök választani és próbálgatni, ha megtetszik valamelyik. Logikus tehát, hogy hamarabb posztolom a képeket, de a Szerelmesek napján amúgy is külföldön leszek, ezért előre kell dolgoznom. :)

Első verzió:






Második verzió:










Ez pedig már abszolút poén, de nem hagyhattam ki:



:)


A szívecskéket tetszés szerint helyezhetitek el a szemetek körül, de az arcotok más részeire is kerülhet belőlük, csak ne essetek túlzásba, nem kell, hogy dalmatának nézzenek. ;) Ha csak egyet festetek fel mint szépségpöttyöt az egyik arcalmácskátokra (:D), az ad egy kis pluszt a megjelenéseteknek és ki is emeli azt a területet. Még tart a farsangi szezon, arra is bevethetitek ezt az ötletet! Jó szórakozást! :))

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, nekem az első verzió tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, lányok! :)
    A második sem olyan "durva", ha nem csak azt látja az ember, hanem az egész arcot. De az első szerintem is megvalósíthatóbb. :)

    VálaszTörlés